Referenties

Lees over ervaringen van patiënten

Deel zelf je ervaring met Osteopathie Oosterbeek

Contactgegevens Praktijk

Referenties

Yoeke Nagel

Door mijn werk zit ik vaak te lang achter de computer. Daardoor ontstaat af en toe een akelige pijn in m’n heupen die al snel uitgroeit tot een pijnlijke slijmbeursontsteking. Mijn huisarts wil daar dan pijnstillers voor geven en desnoods zelfs behandelen met het regelmatig inspuiten van ontstekingsremmers. Dat blijkt absoluut niet nodig (en het… Lees meer “Yoeke Nagel”

Randwijk
soort klachten:nekklachten, rugpijn, steun- en bewegingsapparaat

Maarten en Stephanie Fontein

Twee keer hebben wij met onze dochters baat gehad bij de behandeling van osteopaat Arno Sanders. Onze beide dames hadden last van een zogenaamde voorkeurshouding. Hierdoor ontstond een afplatting van het schedeltje en dat is zowel cosmetisch als voor eventuele ontwikkelingen later niet wenselijk.

Berg en Dal
soort klachten:voorkeurshouding

Martine

Ik heb artrose in mijn nek en een chronische darminfectie, en die blijken elkaar te beïnvloeden. Arno Sanders is de eerste hulpverlener die mijn klachten met elkaar en met mijn leefwijze in verband brengt. Hij legt dat bovendien heel helder uit. Hij geeft praktische adviezen voor het dagelijks leven, die ervoor zorgen dat ik zelf… Lees meer “Martine”

Oosterbeek
soort klachten:darmklachten, hoofdpijnklachten, nekklachten

Rosanne

In eerste instantie zijn wij met onze dochter terecht gekomen bij Arno Sanders daar zij een voorkeurshouding had. Onze dochter weigerde om met haar gezicht de andere kant op te liggen met het gevolg dat de ene helft van haar hoofd afgeplat zou worden. Arno heeft enkele malen onze dochter behandeld en na de eerste… Lees meer “Rosanne”

Arnhem
soort klachten:rugpijn, voorkeurshouding

M.M.

Een bezoek aan Arno samen met onze zoon heeft ons rust gegeven. De benadering zowel naar mijn zoon als naar mij was heel betrokken en duidelijk. Er zijn hierdoor bij mij kwartjes op zijn plek gevallen. Met de uitleg van Arno waren de behandelingen heel logisch te verklaren. Voor mij blijft het, hoe praktisch ook,… Lees meer “M.M.”

Wijchen
soort klachten:gedragsbeïnvloeding

Ervaring delen

Strong Testimonials form submission spinner.

Verplicht

je voor- en achternaam.
In welke plaats woon je?
Wat is je e-mailadres?
Vertel iets over je ervaring met onze praktijk.